W sobotę 22 listopada w Przędzy odbyła się druga prelekcja o kawie. Tym razem tematem bylo espresso.
Zaczęło się od ziarna, a skończyło na wodzie, która ma ogromny wpływ na jakość naszej kawy.
Na koniec były zajęcia praktyczne pod okiem doświadczonego baristy Artura Porady – właściciela dwóch opolskich kawiarni: Kofeina i Kofeina 2.0, miejsc, które znajdują się w czołówce najlepszych lokali na kawowej mapie Polski.
Nasze strony wykorzystują pliki cookies. | Więcej informacji
Nasze strony wykorzystują pliki cookies.
Używamy informacji zapisanych za pomocą cookies i podobnych technologii m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania naszego portalu do indywidualnych potrzeb użytkowników. W programie służącym do obsługi internetu można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Korzystanie z naszego portalu bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.